Siguranța în mașină - tehnologie pentru confort

Sep 17, 2020

Siguranța în mașină - tehnologie pentru confort

Scaunul auto este esențial pentru siguranța copiilor la drum - nu doar pentru că legea impune utilizarea sa, ci și datorită numeroaselor studii efectuate, care i-au demonstrat eficacitatea.

Trăim în timpuri care ne solicită mai mult decât înainte, însă avem și avantaje incontestabile: tehnologia și sistemele care ne fac viața mai ușoară!

Există o gamă largă de modele pe piață, și părinții se simt adesea intimidați de multitudinea de opțiuni. Însă pentru cei care înțeleg și apreciază un scaun comod pentru copil și pentru cei mari, varianta optimă este scaunul auto gb Vaya i-Size Sensor Safe cu Isofix!

Brandul gb a îmbinat designul deosebit cu tehnologia de ultimă oră pentru a crea un scaun auto care monitorizează copilul și îi asigură călătorii confortabile și plăcute.

După conectarea la smartphone, senzorii Vaya i-Size SensorSafe comunică informații importante despre siguranța și sănătatea micuțului pasager, precum: desfacerea centurii de către copil, temperatura ambientală, notificări dacă cel mic a rămas singur în mașină sau dacă a stat în scaun prea mult timp. Aceste alerte sunt primite prin Bluetooth cu ajutorul unei aplicații care oferă de asemenea indicații cu privire la instalarea scaunului auto și filmulețe ajutătoate, răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, etc.

Avertismentul pentru momentele când copilul e singur sunt pentru asigurarea faptului că întotdeauna acesta este însoțit de un părinte sau de altă persoană apropiată. Această particularitate a scaunului poate ajuta părinții prin trimiterea de reminder în cazul în care trebuie să-și lase micuțul singur în mașină, dar este utilă și pentru a informa persoanele de contact în caz de urgență cu privire la localizarea mașinii.

Aplicația vine și cu o listă de verificări de efectuat, aceasta având scopul de a spori siguranța copilului și de a asigura instalarea corectă, și cu o alertă de pauză, pentru a evita statul prelungit în mașină.

Dacă toate aceste caracteristici tehnice v-au convins, varietatea de culori și texturi devin pur și simplu cireașa de pe tort!

Alegeți gb Vaya i-Size SensorSafe pentru călătorii plăcute și sigure datorită confortului dat de tehnologie!

Dintre caracteristicile care fac acest scaun auto special, menționăm sistemul de control al centurilor, care previn desfacerea accidentală. Chiar și așa, dacă totuși copilașul reușește să se "elibereze", o alertă este trimisă instantaneu către telefonul mobil.

Un alt avantaj este senzorul de temperatură care ajută la transportul celor mici în condiții de confort termic. Astfel, dacă în mașină devine prea cald sau prea frig, aplicația va trimite o notificare către smartphone-ul conectat la scaunul auto gb SensorSafe.